Quido van de Graaf

1 hot item
Plus 1 hot item
Plus 2 hot item

Quido van de Graaf biografie

Quido van de Graaf geboren op 20 april 1991 in Den Haag kreeg bijna direct na zijn geboorte al de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven.

Van het meezingen met de cassettebandjes tot aan het mee gaan naar de studio. Aja van de Graaf was de leermeester van Quido. Helaas overleed zijn opa vlak voordat Quido zijn carrière startte. Zijn 1e single Pluk De Dag kwam uit onder grote belangstelling in Scheveningen.

Dat smaakte naar meer en dus is Quido gaan werken aan zijn repertoire. Hij deed veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Wolter Kroes en nog vele andere. In mei 2012 bracht Quido zijn album ‘Zo Alleen’ uit met onder andere de liedjes: ‘Laat ze maar praten’, ‘Morgen is van mij’, ‘Zo Alleen’, ‘Jij bent het leven voor mij (duet met Wesley Ponsen)’.

Deze cd werd goed ontvangen en dus kon het niet uitblijven om nog iets te maken. Dat werd eind 2012 de single ‘Als jij niet kiezen kan’. In 2013 deed hij mee aan het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen. Na de uitzendtijd op tv groeit de vraag voor optredens in het land. In 2014 bracht Quido de single ‘Alles wat ik doe’ uit. Echt een Quido liedje net als ‘Laat ze maar praten’. In ditzelfde jaar wordt hij ‘de Huiszanger’ van Jantjes Verjaardag in Amsterdam.

In feb 2015 bracht Quido ‘Voorbij zijn de dagen’ uit een liedje wat ook weer dansbaar en herkenbaar is. Op 22 mei 2015 presenteert Quido de single: Waarom nou niet. Een zomers liedje met de herkenbare Quido klank.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?