Rene Karst

Rene Karst biografie

René Karst is een zanger met een fris, eigen geluid wat hij zelf omschrijft als “Feestpop”. Grote hits scoorde hij met singles als Atje Voor De Sfeer, Liever Te Dik In De Kist en Supergave Tijd.

Karst heeft met Duo Karst een gouden plaat op zijn naam staan en zijn muzikale carrière leverde hem in 2008 de eretitel “Hoogevener van het jaar” op.

In 2008 kwam de single Ik wil zo graag weer 20 zijn uit. In 2009 kwam zijn single Nooit om de liefde huilen uit, gevolgd door de singles Naar jou, Op de tafel dansen, Wat een feest en met kerst het duet met Marlous Ik wil een kerstboom versieren met jou uit 2010. In 2011 Karst zijn nieuwe single De deur van de kroeg uit, als voorloper op zijn tweede album Hellup dat op 3 juni 2011 verscheen.

In 2012 bracht Rene Karst twee verschillende singles uit genaamd ‘Nog steeds niet klaar met jou’ en ‘Morgen wel…’. Anno 2013 brengt Rene Karst de het nummer ‘Kruipen door de supermarkt uit.

De gekte breekt echter pas écht los als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 10 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten.

Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Laat Ze Maar Zien’ en dé hit van 2019 ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 is hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai. Zijn optredens worden ondertussen steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2595 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling