Ruud Appelhof

Ruud Appelhof biografie

Maak kennis met de Steirische sensatie Ruud Appelhof! Einfach nur Stimmung!

De liefde voor de volksmuziek is Ruud met de paplepel ingegoten. In 1996 stond hij als kleine jongen voor het eerst op de bühne met zijn steirische harmonica. Nu, anno 2020, is hij niet meer weg te denken uit de Volksmusik- en Oktoberfestbranche in Nederland en de Alpenlanden.

Al jaren is Ruud één van de Stimmungskanonnen van de Tirolertent op de Zwarte Cross. Daar gaat hij, met duizenden uitgelaten bezoekers, volledig los in de tent. Ruud is in Nederland regelmatig op televisie. Zo was hij te zien bij ‘Holland’s got Talent’ en onlangs nog was Ruud te gast op RTL4 bij ‘The Big Music Quiz’ van Humberto Tan.

Maar ook in de Alpenlanden is Ruud geen onbekende meer. FolxTV, Gute Laune TV, Alpenwelle TV, U1 Fernsehen en Amazon Prime zenden de clips van Ruud uit en hij is er te gast in bekende TV-Formats. Ook heeft Ruud inmiddels met een aantal van zijn singles in de top 10 van de Musiparade van ORF Kärnten gestaan.

Hebben we het over STIMMUNG met hoofdletters; dán hebben we het over Ruud Appelhof!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 750 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling