Tygo Nendels

Biografie Tygo Nendels

Zanger Tygo Nendels is afkomstig uit Best bij Eindhoven.

In 2010 verscheen zijn eerste single: “Omdat ik van je hou“. De plaat had veel airplay en werd veel gedraaid in het uitgaansleven.

In oktober van 2010 verschijnt de tweede single van Tygo Nendels: “Geen wonder dat ik ween“. De single komt eind november binnen in de Mega Top 100 en de radiostations zijn laaiend enthousiast. “Geen wonder dat ik ween” is een tango die het zeer goed doet bij de dansscholen. De derde single van Tygo is: “Dromen doe ik alleen voor jou“. Een prachtig zeer gevoelig gezongen nummer waarin Tygo laat horen dat hij over een geweldig stemgeluid beschikt.

In april van 2013 verschijnt er wederom een prachtig en gevoelig liedje van Tygo op single. De titel van het nummer is “Ik kon het bijna niet geloven” . Voor wie op zoek is naar een artiest die welhaast op ouderwetse wijze de ‘snik in de stem’ heeft is bij deze zanger aan het juiste adres.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling