Wesly Bronkhorst

Biografie Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum werd dit werkelijkheid. Op 4 oktober gaat hij een stapje verder en laat hij zijn hits allemaal horen in AFAS Live. ‘Dit gaat geweldig worden, maar net even anders dan andere concerten,
In juli zal Wesly met een nieuwe single komen die door een aantal kenners uit het vak nu al is genoemd als de zomer hit van 2019

De voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum. Dat vond plaats in het tot de laatste stoel uitverkochte concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij begin dit jaar verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’. ‘Mooier had ik mijn 15-jarig jubileum niet kunnen vieren. Het is een jongensdroom wat werkelijkheid is geworden. Toen ik een jaar of tien was, fietste ik vaak langs het concertgebouw en dacht, in dit prachtige gebouw wil ik ooit zingen. Mijn grote voorbeeld ANDRE HAZES heeft in 1985 ook zijn 15-jarig jubileum daar gevierd, voor mij maakte dat het nog specialer. Ik ben een nuchtere Amsterdamse jongen, maar dit soort hoogtepunten ontroeren mij wel.’ Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van Timmerman tot advocaat. ‘Die mengeling zie ik vaak terug in de zalen waar ik optreed. Mijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat fijn.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling