Willem Spans

Biografie Willem Spans

Willem Spans is na zo’n twintig jaar optreden gepokt en gemazeld in het artiestenvak. Naast het muzikale- en zangtechnische gedeelte trekt hij alles uit de kast om u een geslaagd en onvergetelijk optreden voor te schotelen.

De professionele geluids- en lichtinstallatie zorgt voor een perfecte ondersteuning van het entertainment. Kortom: Een avondje Willem Spans staat garant voor lekkere muziek en een gezonde portie humor.

Willem is zijn carrière begonnen in de muziekwinkel van zijn vader. Vanaf zijn derde jaar was geen toetsenbord meer veilig. Hij volgde pianolessen tot zijn dertiende, waarna de puberteit in alle hevigheid losbarstte. Opgroeiend in de zeventiger jaren speelde Willem in allerlei Meppeler blues- en rockbandjes. Halverwege de tachtiger jaren kwam de amusementsmuziek in beeld. Ervaring werd door hem opgedaan in een orkest,in allerlei duo-bezettingen en later voornamelijk in de solo-bezetting.

Als soloartiest ontwikkelde Willem gaandeweg een eigen stijl met allerlei verkleedpartijen en doldwaze liedjes teneinde het hooggeëerd publiek te vermaken. Sinds begin jaren negentig word er in de Meppeler Courant niet meer geschreven over de Muzikant Willem Spans maar de Entertainer Willem Spans.

Het repertoire van Willem bestaat uit alle mogelijke muziekstijlen. Nummers uit de jaren zestig tot aan de muziek van nu! Hijzelf zegt altijd: ‘Ik speel alles, behalve Fransie Bauer’.

Waar hij zoal speelt?
Recepties, bruiloften, partijen, braderieën, jaarmarkten, open lucht concerten, feesttenten, op de boot, in de bus, op Tiroler bergtoppen, op pleinen, op straten, in Duitsland (zonder gevolgen), in winkels, autoshowrooms, bruine kroegen, grand cafés, Havezates, voor de radio, bij voetbalclubs, bij golfclubs, bij tennisclubs, voor de burgemeester, voor de Koningin, u kunt het zo gek niet bedenken.

Willems motto: Ik speel overal waar maar een stopcontact in de muur zit.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling