Wimmie Bouma

Wimmie Bouma biografie

Wimmie Bouma werd geboren op 10 juli 1979 te Zwolle. Wimmie Bouma

Muziek speelde altijd al een grote rol in het leven van Wimmie. Wimmie begon zelf ook met zingen en zijn 1ste single werdt al snel een feit.
Zo werd de single ” Een meisje zoals jij ” en ” Alles ” uitgebracht. nadat dat een succes werd volgt nu de volgende single ” Vanavond vier ik feest ” en ” Het is hier fantastisch ”. Zanger Wimmie Bouma

En sinds sept 2009 is de cd album De Verleiding. uit met de titels zoals ” De ring die jij draagt “. ” Lieve Schat.”,” Roel britting medley ” en vele andere… En wie weet wat voor fantastische nummers er nog gaan volgen van deze geweldige zanger Wimmie Bouma. Wimmie is de laatste telg uit een lange lijn ras entertainers.

Toen de schepper stembanden uitdeelde stond onze Wimmie vooraan. Omdat hij de eerste was mocht hij zelf een stel uitzoeken en na een paar proefritjes en wat bandentrappen heeft hij het huidige paar voor een mooi prikkie mee weten te krijgen. Zijn kapsel zat helaas niet in de deal. Maar ach, wat heb je aan haar op je hoofd als je kan entertainen als een nachtegaal?

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling