Winnie

Winnie biografie

Winnie heet voluit Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams.

In de periode 1996 tot 1998 bracht Winnie zijn eerste single uit en zijn debuut album “Gewoon Winnie”. In de media kreeg hij hierdoor veel aandacht.

Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met Nederlandstalige levensliederen. De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens Winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt. Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.
Winnie treedt daarom ook het graag op in kleine locaties waar je het echte leven tegen komt, zoals de kroeg.

Als men Winnie ziet en hoort…. is het feest en gezelligheid!

Winnie is als zanger te boeken, en tevens avondvullend te boeken als zanger, entertainer en DJ, inclusief geluid. Hij draait dan de gehele avond muziek en zingt regelmatig een setje tussendoor.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 595 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling