Wouter Vink

Wouter Vink biografie

Wouter Vink, ontdekt door VanVelzen tijdens TVOH2, is samen met producers Holger Schwedt (Bløf, Anouk, Di-Rect) en Sander Rozeboom (IOS, Caro Emerald) aan het werk gegaan om zijn identiteit vorm te geven in muziek. Het resultaat is de 7 nummers tellende EP ‘Hemelsbreed’ met daarop o.a. de nieuwe single ‘Zoveel Mooier’.

Sinds oktober 2012 is er gewerkt aan de totstandkoming van deze EP. ‘We hebben de tijd genomen om liedjes te schrijven die allemaal single-waardig zijn. Zulke liedjes moeten van kop tot staart goed in elkaar steken. Met deze EP zijn we er wat mij betreft in geslaagd om goede Nederlandstalige pop/rockliedjes te maken die mijn verhaal vertellen!’, aldus Wouter Vink.

De EP wordt begeleid door de single ‘Zoveel Mooier’. ‘De single vertelt over hoe mooi het is om iets met iemand te kunnen delen. Iedereen kent dat gevoel waarbij hij of zij de zon nét iets feller laat schijnen. Het gevoel dat er iemand op je wacht wanneer je thuiskomt van een rotdag op je werk. Of simpelweg de wetenschap dat er iemand is die hoe dan ook van je houdt. Onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen. Dát gevoel maakt het allemaal zoveel mooier.’

Onlangs werd Wouter nog genomineerd bij 100%NL voor de categorie ‘Doorbraak van het jaar’. Samen met zijn band is hij druk bezig met de harten te veroveren van het Nederlandse publiek. Een optreden van Wouter Vink is aanstekelijk enthousiast en staat garant voor een uur lang goede Nederlandstalige pop/rockliedjes die met veel bevlogenheid worden gebracht.

Vink zal naast zijn eigen nummers ook liedjes spelen van zijn muzikale helden, zoals BLØF, U2 en Daniël Lohues.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1975 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling