CC Campbell

Biografie CC Campbell

CC Campbell bestaat uit Humphrey, Carlo en Charles Campbell, een bekende en zeer muzikale familie. De aandacht die deze heren aan de act besteden, zowel visueel als muzikaal, zal u doen verrassen.

Deze zang act mag zich dan ook met recht één van de beste Soul- & Motown acts van Nederland noemen.

Uit het onuitputtelijke soul- en pop repertoire heeft CC Campbell een uiterst zorgvuldige en smaakvolle keuze gemaakt voor een spetterend en zeer exclusief optreden van 35 minuten. CC Campbell laat oude tijden herleven en zorgt voor een swingende avond met het beste van het beste op het gebied van Motown en Soul., SOPUT ON YOUR DANCING SHOES, AND KEEP ON DANCING!
Humphrey

Humphrey, zanger, producer, arrangeur, componist, is altijd bezig met muziek en werkt graag mee aan allerlei projecten, indien het wel muzikaal perfect in orde is. Hij heeft voor diverse artiesten geproduceerd, o.a. Ruth Jacott en Rob de Nijs. Daarnaast schrijft Humphrey diverse koorarrangementen voor o.a. de Symphonica in Rosso concerten van Paul de Leeuw en Lionel Richie.
Charles

Charles is erg fanatiek en gaat voor de volle 100 % en voor de gezelligheid. Kortom een doordouwer en filosoof die de geestelijke balans in de groep handhaaft.
Carlo

Carlo is erg gedreven en wil altijd alles, tot in de puntjes, weten met betrekking tot een optreden. Hij is dan waarschijnlijk al een week tevoren bezig met zijn kleding en de pasjes. Een zeer kritische zanger die niet alleen vocaal maar ook visueel altijd tot het uiterste gaat om het onderste uit de kan te halen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling