De Levende Jukebox

De Levende Jukebox biografie

De Levende Jukebox staat voor een avondvullend muzikaal spektakel van topkwaliteit. In een onweerstaanbaar geestig programma verwennen Helen en Yvonne het publiek met magistrale hoogtepunten uit Rock ’n Roll, Pop, Country & Western, het levenslied en de opera.

Twee billboards bieden het publiek een overzicht met keuze uit meer dan vijftig titels. Terwijl de bevallige Helen op geheel eigen wijze de presentatie verzorgt, neemt Yvonne de eventuele verzoekjes – na contante betaling van een biljet van 5 Euro – in ontvangst. Elk nummer wordt groots en meeslepend door de dames ‘live’ vertolkt.

Overal trekken zij met hun verpletterende verschijning volle zalen en uitzinnig publiek. Helen en Yvonne zijn een fenomeen waarover ook de pers voorlopig niet lijkt uitgepraat. Gedurende de zomermaanden is de Levende Jukebox als vaste attractie te zien op de diverse grote theaterfestivals waaronder de Parade (waar het in 1990 begonnen is).

Vanaf 1992 wordt er met veel succes opgetreden in binnen- en buitenland. Zo heeft De Levende Jukebox gespeeld in België, Frankrijk, Spanje (in september 2002 werd het programma geheel in het Spaans gepresenteerd tijdens de Boulevard of Broken Dreams in Barcelona), Duitsland, Engeland, Schotland, Afrika, Indonesië, Singapore, Italië, Oostenrijk en de Nederlandse Antillen.

In 1992 wonnen ze ‘De Mus’, theaterprijs van De Parade voor meest inventieve theateract.
In 1995 wonnen ze met Boulevard of Broken Dreams in Edinburgh de ‘Frinch’ prijs.
In 2005 wonnen ze ‘De Veer’, Volkskrant- publieksprijs.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3750 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling