Dikdakkers

Biografie Dikdakkers

De Dikdakkers wordt gevormd door het feestduo Anton en Hans. De show van de D!kdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “Hobbelpaard” en de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het grote repertoire. Tijdens EK’s en WK’s voetbal treden de D!kdakkers op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de D!kdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte (oranje) feestact. Voor de kinderen is er een spannende interactieve kindershow waarin de Cowboys & indianen een hoofdrol vertolken. Kortom, een optreden van de D!kdakkers is een feest voor jong & oud.

Hun meest actuele hit die opgenomen is met het carnaval van 2013 in het vizier, is getiteld: “Bobsleelied”. Een aanstekelijk nummer dat het in de komende winterse feestperiode zeer goed zal doen! De single levert de heren in ieder geval de nodige publiciteit op, zowel de Panorama en de Telegraaf wijden een artikel aan de heren.

Na het uitkomen van de single besluiten de D!kdakkers om een opmerkelijk item mee te nemen op het podium. Een echte Bobslee wordt tijdens de show op de bühne neergezet waarna een aantal mensen uit het publiek zullen worden uitgenodigd om plaats te nemen in de slee!

D!kdakken betekent; Eten, Feesten, Drinken en Vrolijk zijn…….wie wil dit nu niet!

Dikdakkers KidzShow

De Cowboys en Indianen Kidz Show is een interactieve show waarin de kinderen middels een voice-over meegenomen worden langs de hits van de D!kdakkers. De Cowboys en Indianen zijn op zoek naar de schat maar gaan ze deze vinden?

Beleef het mee in deze spannende Kidz Show en ga samen met de Cowboys en Indianen op schattenjacht!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling