Duo Pak Aan

Biografie Duo Pak Aan

Duo Pak Aan bestaat uit twee ras artiesten in hart en nieren genaamd Ronald Engel en Eddy Walsh. Ze zitten dan ook al zo`n 25 jaar in het vak en kennen de klappen van de zweep. Ronald heeft z`n sporen verdiend door 7 weken achterelkaar op nummer 1 te staan in de megatop 40 met de ‘transseksueel’ en in de zelfde weken stond hij ook op 3 met ‘Gooi je schoonmoeder uit het raam’. Nu is hij elke donderdag te vinden in café Nol in Amsterdam.

Eddy Walsh is bekend geworden met de single ‘Heerlijk naar mijn zin’ die in elke feestkroeg wel een keer of 3 gedraaid werd op een avond, met de cover ‘Zijn het je ogen’ die 3 weken mega top 100 haalde had deze zanger weer groot succes. Eddy Walsh staat elke maandag in Café Bolle Jan in Amsterdam. Je zou zeggen dat er niets nieuws meer is voor deze mannen. Niets is minder waar want nu gaan deze heren samen optreden in een nieuw duo, “DUO PAK-AAN”!

De nieuwe single van het nieuwe Duo Pak Aan: 1 kopje koffie van V.O.F. De Kunst kreeg een nieuwe jas en is nu een stevige strakke feest hit geworden. Speciaal gemaakt voor feestvierend Nederland, après-ski, Zon, Zee en strand maar ook de carnaval en kermissen, feesttenten zijn de werkplek voor deze mannen. Met hun doses ervaring waar je u tegen zegt zetten ze de hut in mum van tijd zo op z`n kop! Kortom Nederland is een feest-act rijker en we gaan nog veel van ze horen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling