Feestzangers Gustaf & Otto

Onze keuze 1
Onze keuze 2
Onze keuze 3

Feestzangers Gustaf & Otto biografie

Gustaf & Otto zijn de gezelligste feestzangers van de Benelux. Ze weten van alle gelegenheden een groot feest te maken, zoals hun slogan zelf zegt “Feest van de eerste seconde”. Gustaf & Otto zijn te boeken met hun Nederlandse feestact en/of Duitse Schlager act!

Nederlandse feestact

Feestzangers Gustaf & Otto staan garant voor een optreden van echte Hollandse gezelligheid. Ze proberen met hun feestelijke meezing act het echte Toppers gevoel te brengen. Want door de jarenlange ervaring met optredens op grote en ook kleine feesten, in heel Nederland, België en Oostenrijk, weten zij als geen ander hoe ze voor uw gasten een feestje moeten bouwen.

Gustaf & Otto zijn momenteel DE GEZELLIGSTE FOUTE FEEST-ACT, en dat doen ze allemaal echt LIVE!

Feestzangers Gustaf & Otto maken ook graag gebruik van het aanwezige publiek, want door de interactie met de gasten, wordt het optreden een grote en feestelijke happening, waar een polonaise zeker niet zal ontbreken!

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Als u besluit om Feestzangers Gustaf & Otto uit te nodigen, dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit. Gustaf & Otto zingen dan ook vol enthousiasme en overgave alle grote en gezellige foute feesthits van alle grote feestartiesten van Nederlandse bodem, wat dacht u van Frans Bauer, Andre Hazes, Wolter Kroes, Dries Roelvink, John den Bever, Manke Nelis, De Toppers en nog veel en veel meer…

U kunt feestduo Gustaf & Otto boeken voor een optreden van 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten, 120 minuten maar ook avondvullend, compleet met feest DJ, inclusief een professionele muziek en lichtshow.

Duitse Schlager act – Gustaf und Otto

Die Schlager freunde Gustaf und Otto zijn graag geziene gasten op vele oktoberfeesten in Nederland en België. Duitse oktoberfeest zangers Gustaf und Otto zingen graag voor u en uw gasten alle grote Duitse schlagerhits van toen. Deze Duitse schlagerzangers en oktoberfeest zangers zijn te boeken voor themafeesten, bedrijfsfeesten, oktoberfeesten, après-ski feesten of welke andere Duitse themafeesten u ook maar bedenkt.

Gustaf und Otto zijn artiesten die op elk soort feest en evenement inzetbaar zijn. Want het feestmuziek repertoire van deze artiesten is geweldig en zeer uitgebreid met o.a. Ein festival der liebe (Jurgen Marcus), Rosamunde (Dennie Christan), Fiesta Mexicana (Rex Gildo), Ich bin wie du (Marianne Rosenberg), Marie der letzte tanz ist nur fur dich (Rex Gildo), Du kannst nicht immer 17 sein (Chris Roberts) und der Sirtaki medley, en natuurlijk nog heel veel super bekende Deutsche schlager hits!

U kunt oktoberfeest zangers Gustaf und Otto, Die Schlager Freunde boeken voor een optreden van 30 minuten, 60 minuten of ook avondvullend compleet met feest DJ en een complete licht en geluid-systeem.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 899 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "Carola Solleveld"

  Super! Echte sfeermakers en ook nog goed bij stem! Een geweldige invulling van mijn verjaardagsfeest. Bedankt gustaf en Otto voor jullie fantastische optreden! Liefs Carola
  Toon meer
 • 4 / 5 sterren
  10/10

  "Linda"

  Fantastisch! Gustaf &Otto weten hoe ze een feest moeten maken en het publiek erbij te betrekken. Zang, feest en gekkigheid, dat zijn de 3 sleutelwoorden. Gave outfits, ze vallen gelijk op vanaf het moment dat ze binnen zijn. Wij hebben een topavond gehad! Als je een gave feestavond wil, dan zou ik dit duo zeker inhuren!
  Toon meer
  Bekijk alle reviews (3)