Harten 10

Harten 10 biografie

Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ‘Liefde maakt blind’ met hierop de bekende nummers ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik Wil Je Niet Kwijt’, maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als Ik Het Nu Niet Doe’ en ‘Zo zoals je bent’.

Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ‘piraten’ vleugje. In de piratenwereld zijn ze graag geziene artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat.

Met het uitbrengen van diverse nummers op vinyl heeft mede geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Naast de piratenfeesten staat het duo ook veel op pleinfeesten en festivals waaronder het Mega Piraten Festijn.

Begin 2015 was Harten 10 te zien in het SBS-programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’. Dat dit niet zonder succes was bleek na de uitzending, want binnen twee uur stond ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’ op Nummer 87 van de iTunes top 100. Dat zelfde jaar lanceerden ze de singles ‘Blijf Bij Mij’, ‘Dat Was Vroeger’, ‘Als Ik Zing’ en ‘Hou Me Vast’.

En de singles blijven daarna maar komen…. ‘Machtig Mooi’, ‘Beetje Bij Mij’, ‘Twee Witte Paarden’ en ‘Bestemming Bekend´. Deze laatste genoemde werd in 2017 ook de titel van hun nieuwste album en de theatershow die georganiseerd werd door het duo zelf.

Dat jaar kende ook een hoogtepunt voor hun single ‘Wat is Mooier’. De bijbehorende clip gaat de magische grens van 500.000 hits voorbij op YouTube. Ook de artiestenreis naar Kos, de eigen georganiseerde reis met fans naar Duitsland waren momenten om trots op te zijn.

Solo staat Tineke haar ‘mannetje’ op de bühne……. Met ‘Die Immer Lacht’ en ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ maakt ze de fans erg blij tijdens hun optredens. Ook met Engelstalige covers gaat het haar prima af.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1595 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling