Het MeezingTeam

Het MeezingTeam biografie

Een nieuwe feest-act met een hoog meezing gehalte. Tijdens het optreden worden er opgeblazen microfoons uitgedeeld en kunnen de mensen meezingen via tv’s.

Wij zijn begonnen als DJ’s en verzorgden karaoke avonden voor jong en oud. Dit is altijd een groot succes geweest en wij deden dit met veel plezier. Afgelopen zomer werden wij benaderd door de organisatie van een groot, lokaal buiten festival. Karaoke was voor dit evenement te klein, dus werden wij gedwongen groter te gaan denken. Geen karaoke meer, maar meezingen met zang en muziek van ons. Wij deelden opblaasbare microfoons uit, zodat iedereen uit volle borst mee kon zingen.

Niet meer 1 of een paar personen die karaoke zingen met karaoke muziek, maar duizenden mensen die zingend uit hun dak gingen. Dit moment geldt als het begin van Het Meezingteam. Sindsdien worden wij steeds vaker benaderd voor grotere podia. Denk hierbij aan binnen- en buiten festivals, bruiloften en andere evenementen. Net als voorheen bouwen wij nog steeds op ieder evenement 1 groot feest, alleen dan NOG groter.

Het Meezingteam maakt ieder feest leuker.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1195 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling