LUV’

LUV’ biografie

Een zorgvuldige selectie in de tweede helft van de 70er jaren resulteerde in de start van de meest succesvolle damesgroep aller tijden: LUV’ was geboren.

Mede dankzij het destijds spraakmakende Tv-programma Waldolala en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: de release van “The Greatest Lover” zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten…Een fenomeen was geboren.

Het ijzer smedend als het heet is volgde er in moordend tempo tv-shows in heel Europa met direct de tweede nummer 1 hit in successie: “Trojan Horse” die eveneens naar de nummer 1- positie knalde, ondersteund door wederom één van de geweldige videoclips waar zelfs André van Duin zijn medewerking aan verleende.

Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven, gebeurde dan ook: ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste exportproduct van Nederland ná de tulp.

Zo beheerste LUV’ de internationale hitparades, verkochten miljoenen platen, en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines, welke overal klaar stonden om ze op te vangen.

Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen “Yes I Do” de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was i.v.m. televisieshows en interviews.

De wereld lag aan hun voeten, er werd samen opgetreden met wereldsterren als o.a. Tom Jones, James Last, Andy Gibb en Boney M.

Ook op Nederlandse bodem had LUV’ o.a. veel succes als surprise act bij de Toppers.

Het kon blijkbaar niet op, want deze triomftocht voor 3x 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curaçao dé surprise act te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste openlucht discotheek.

Vanzelfsprekend zijn de wanden van de dames thuis behangen met gouden en platina platen dankzij de verkoop van miljoenen verkochte exemplaren!

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek, gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals o.a. Waldolala, The Greatest Lover, My Number One, Yes I Do, Trojan Horse, Casanova etc.

LUV’ maakt een comeback, maar in een nieuwe formatie. José Hoebee en Marga Scheide gaan samen met Chimène van Oosterhout het podium op!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling