Marlayne & Mandy Songfestival

1 hot item
Plus 1 hot item

Marlayne & Mandy Songfestival biografie

Als deze oud Songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) samen zingen is het een feest der herkenning op het podium met de beste Songfestival classics.

Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium, ‘One Good Reason’ en ‘Alles Heeft Een Ritme’ komen voorbij, maar ook meezinger als ‘Vrede’, ‘Hemel En Aarde’, ‘Dingedong’, ‘Mallemolen’ en ‘Hallelujah’. Tijdens hun show ontbreken de Zweedse songs ‘Waterloo’ en ‘Euphoria’ natuurlijk ook niet.

Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986, en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland. Zo toert ze al jaren met Rene Froger, De Toppers, Brigitte Kaandorp en vele anderen. Ze doet veel studiowerk voor bijvoorbeeld Disney on Ice en zo heeft zij de Koffietijdtune gezongen.

Marlayne Sahupala eindigde op een 8ste plek bij het Eurovisie Songfestival met One Good Reason in 1999 en is nu dagelijks te zien in het SBS6-programma Hart van Nederland en presenteerde diverse andere programma’s voor SBS6 waaronder Huizenjacht, VT Wonen en Bouw je eigen Droomhuis. Naast haar TV werk blijft zingen haar passie en maakt ze nog steeds muziek.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling