New Timeless

Biografie New Timeless

New Timeless een dynamische performance van internationale allure waarbij u meegenomen wordt naar de 70s, 80s en the best of Motown.

Eind tachtiger jaren besloten 3 voetbalmaatjes hun voetbal te verruilen voor een microfoon en daar hebben ze feestend Nederland een groot plezier mee gedaan! Sinds 1989 is ‘Timeless’ een begrip waar het gaat om 70’s en 80’s muziek op bruiloften en bedrijfsfeesten. Onder het motto: “Let the boogie set you free” weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.

In 2000 veranderde het trio in een duo en ging de nieuwe formatie, met Marcel Bogarde en Eric Jacott, verder als ‘New Timeless’. Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten Marcel en Eric keer op keer de zaal voor zich te winnen. De herkenbare muziek, juiste performance en dynamische uitvoering zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat. Een absolute top- act van internationale allure die het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest is. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt “New Timeless” geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

Haal uw dansschoenen maar vast uit de kast… New Timeless is coming.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling