Sim’Ran

Biografie Sim’Ran

Sim’Ran is een Nederlandse popgroep bestaande uit de twee zusjes Imgracia Nunnely en Krystle Nunnely en hun goede vriendin Lysa Schenkers.

De meiden kennen elkaar van de middelbare school uit Amsterdam en en hadden samen zangles van Toetie Schenkers, Lysa’s vader. Imgracia, Krystle en Lysa treden vanaf dan samen met drie andere vriendinnen regelmatig op onder de naam Sim’Ran.

Door de jaren heen blijken enkele leden van Sim’Ran niet de droom te hebben om een groot artiest te worden en één voor één verlaten drie meiden de groep. Imgracia, Krystle en Lysa besluiten vanaf dan professionele en serieuze stappen te zetten in de muziek industrie. Vanaf 2007 schrijven en produceren ze hun eigen nummers en brengen ze deze met behulp van de sociale media naar buiten.

In 2010 doet Sim’Ran mee aan Holland’s Got Talent, waarbij ze in één van de liveshows komen. Hoewel de groep zeer positief commentaar krijgt en zelfs tot winnaar wordt benoemd, krijgen ze niet genoeg stemmen om in de finale te komen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling