Sjansjee

Sjansjee biografie

Sjansjee, twee knettergekke zussen bekend van het hilarische feestnummer “Ik wil je pijpen”.

Waar ze ook komen, met hun Hollandse gezellige feestmuziek weten ze iedereen in de polonaise te krijgen. Met eigen nummers zoals “Ik wil je pijpen”, “De kanarie van Arie”, “Kokosnotendans” en vele andere bekende Hollandse feestknallers, weten als ze geen ander hoe je een feestje kunt bouwen.

In 2019 scoorde Sjansjee een gigantische feesthit met “Ik wil je pijpen”. Hiermee waren ze te zien en te horen bij Hart van Nederland (SBS6), RTL Boulevard (RTL4), Jinek (NPO), NPO3, Radio 538, Qmusic en Radio Veronica.

Ook maakt Sjansjee een eigen tv-programma met Tommy Lips bij BredaNu, Sanseveria TV.

Begin januari 2020 komt er een nieuwe Sjansjee feestplaat uit. Net als “Ik wil je pijpen” zal de opvolger weer zorgen voor veel hilariteit en gesprekstof, maar daar zitten ze in het Sjansjee Naajateljee helemaal niet mee. Carnaval 2020 wordt gewoon weer één groot feest!

Hou je van meezingers en ben je op zoek naar een knettergekke feestact? Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon feest in je kroeg of tent, wacht niet langer en boek nu Sjansjee!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 750 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling