The Choo Choos

Biografie The Choo Choos

The Choo Choos zijn: Esther Adelaar, Esther Floor en Isabella Scholte, drie van origine klassieke sopranen. The Choo Choos zorgen voor een swingende cross-over act met muziek in de stijl van de Andrews Sisters, de legendarische drie Amerikaanse zingende zusjes (“Bei mir bist du Schön”, “In the Mood”). Maar zij gaan verder dan dat! Ook bekende moderne popliedjes worden “op zijn Choo Choos” gebracht, bijvoorbeeld “I will Survive”, “Out of Love” (Anastacia) en “Wake me up” (WHAM): Een Andrews Sisters – swing act nieuwe stijl. De klassieke achtergrond van de drie zangeressen wordt daarnaast niet verloochend en dat zorgt voor verrassende effecten.

The Choo Choos worden begeleid op tape, door jazz trio BORN, of door een complete bigband, van kort intermezzo als Andrews Sisters tot avondvullende programmering, er is veel mogelijk. Ook rondlopen met hun eigen mobiele geluidsset kan, wat voor een flinke dosis interactie met het publiek zorgt.

En natuurlijk beheersen de dames ook de bekende Andrews Sisters – Stars on 45 medley.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling