ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir

Het ZO! Gospel Choir onderscheidt zich door jeugdig enthousiasme, veelzijdig repertoire en niet onbelangrijk, discipline! Het koor komt altijd uitermate goed voorbereid bij de opdrachtgever aan en vooraf wordt alles tot in detail afgestemd.

Rocket maakte kennis met dit geweldige koor door de bijdrage die zij hebben geleverd aan optredens van Glennis Grace en Thomas Berge en ziet vooral potentie in de solo optredens die het koor kan verzorgen. Te denken valt aan huwelijken, openingen en bedrijfsfeesten/presentaties maar ook begrafenissen (wordt steeds vaker gevraagd…) dinner shows en als backing vocals.

Het ZO! Gospel Choir staat onder muzikale leiding van Berget Lewis en Shirma Rouse en brengt een aanstekelijke mix van Black Gospel, Soul, R & B en Pop die het publiek iedere keer weer op de banken weet te krijgen. Om een paar titels te noemen: Respect en Think van Aretha Franklin, Man in the Mirror van Michael Jackson en Midnight Train to Georgia van Glady Knight & The Pips. Er zijn altijd minimaal 12 leden aanwezig en het koor kan optreden met orkestband of live begeleiding door een pianist of complete band.

Er is een keuze te maken tussen diverse moderne outfits maar bewust worden er geen ‘gospeljurken’ gedragen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3050 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling