Amuze

Amuze biografie

Amuze is lekkere groovy muziek in acoustic style. Pop, soul, ballads, easy listening ,van intiem tot uitbundig, Gespeeld door twee ras muzikanten en een geweldige zangeres, Amuze speelt tijdens uw receptie, diner, bedrijfsfeest, verjaardag of andere bijeenkomsten.

Amuze speelt avondvullend en bouwt op met fluisterzachte, mooie achtergrondmuziek tot een dansbare, swingende afsluiting! Het repertoire is altijd afgestemd op het evenement en de omstandigheden. We verzorgen sfeervolle, passende muziek op elke gelegenheid. Stijlvol, gepassioneerd en all-round, dat zijn we!

Amuze is ontstaan uit de passie van drie ras muzikanten Leonard, Sophie en Koert. Ze spelen al jaren in diverse professionele bands en hebben elkaar door diverse optredens muzikaal helemaal gevonden. Door deze persoonlijke en muzikale “klik” kunnen ze een te gekke muzikale sfeer neerzetten waar de meeste andere kleine én grotere bands alleen van kunnen dromen.

Amuze is ook met een extra saxofonist te boeken. We heten dan Amuze XL.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 755 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling