Dazz XL

Dazz XL biografie

De band Dazz XL is een allround band met alleen maar ervaren muzikanten uit de beste coverbands van Nederland. Energiek Hip en strak, een band met stijl en klasse, DAZZ XL beschikt over ruime ervaring binnen de wereld van professioneel entertainment. De bandleden hebben grote projecten achter hun naam staan en hebben gerenommeerde artiesten begeleid. Zij spelen voor al uw soort van feesten, partijen, bruiloften, personeelsfeesten, feesttenten & shows.

Dazz XL: zet de zaal op zijn kop, of kan juist op de achtergrond fungeren. In overleg is alles mogelijk. Beleef een Spectaculaire show van DAZZ XL De band Dazz XL bestaat uit 6 personen waarvan 1 zanger en 1 zangeres. En 4 Muzikanten. Evt te boeken met uitbreiding 2 of 3 blazers en 1 extra zangeres dit voor een kleine meer prijs. Met een uitgekiend repertoire zijn zij voor elk feest inzetbaar.

De nieuwste hits uit de top 40 worden elke maand bijgehouden, maar ook oudere nummers uit de jaren ‘70/’80/’90 zullen op uw feest zeker gespeeld kunnen worden. Ook de gezellige feest nummers die uw avond tot een succes maken, en zullen zeker niet overgeslagen worden. De band speelt naast hun normale sets ook thema sets zoals bijvoorbeeld: Back to the 80-ties e.d. Verzoeken kunt u van te voren door geven. Wij proberen altijd aan uw muziekwensen te voldoen, mits tijdig aangevraagd. Uitgerust met een kleine of grote PA & licht installatie kan de band Dazz XL vrijwel alle zalen aan. Het volume wordt in overleg met de klant bepaald.

Speelsets duren meestal 3 tot 4 x 45 minuten, maar u kunt ook kiezen voor een show van een 1 uur en 30 minuten.

De muzikanten hebben met veel bekende artiesten gewerkt & begeleid zoals o.a. Waylon – Lee Towers – Elize – Rob Crosby (USA, liedjesschrijver van o.a. Ilse de lange), Albert West, Rene Shuman , Maud (van Idols 2)Jim , Hint , Rob de Nijs Ilse de Lange en bijvoorbeeld Bløf. Dazz treed ook op in trio/Duo en band vorm. Of de band nu moet knallen – op de achtergrond of gewoon als D.a.n.ce band, Dazz XL kan het allemaal aan.

Met Dazz haalt u absoluut een top band in huis.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2000 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling