Maelox

Maelox

Sinds de oprichting in december 1992 heeft allround coverband Maelox een ongeëvenaarde live-reputatie achtergelaten in alle uithoeken van met name Noord-Nederland.

De bandleden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: passie voor muziek. Uiteraard wordt ook een hoop lol meegenomen en dat stralen ze dan ook absoluut uit. Het podium is de ultieme plek waar de vijf heren en de dame zich het meest op hun plaats voelen. Felle lichten, dampend publiek, stampende meezingers en vooral veel gezelligheid. Dat is waar ze het allemaal voor doen!

De spectaculaire show waarbij de bandleden duidelijk plezier hebben, blijkt geen toneelspel. Dat bewijst wel het feit dat Maelox het in nagenoeg dezelfde bezetting, al ruim 20 jaar, en inmiddels ontelbare optredens verder, nog steeds presteert om een aanstekelijke en knallende show neer te zetten.

Het uitgebreide repertoire bestaat uit een mix van hedendaagse en klassieke Pop-, Rock-, Disco-, en Nederpopcovers, maar ook de gezellige meezingers worden niet vergeten.

Kortom, een avond Maelox betekent gegarandeerd feest!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling