Synergy

Synergy

Synergy is een energieke en frisse 6-persoons allround top40/top100 coverband met twee zangeressen afkomstig uit Noord–Holland. De band bestaat uit zes getalenteerde en gedreven conservatorium muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bar-dancing, zalen, feesttenten-circuit en artiesten-begeleiding. Vocalen en meerstemmigheid zijn Synergy’s specialiteiten!

Deze veelzijdige formatie brengt een gevarieerd en update repertoire, van de laatste Top 40 Hits tot aan de grootste pop klassiekers, van Dance tot R&B, van Rock tot Pop, van feest tot beest en alles wat daartussen zit. Herkenbare hits, stampende meezingers, deinende danshits.Ook de vele special acts, denk daarbij aan Tina Turner, Amy Winehouse, ACDC, Lady Gaga en vele anderen, bewijzen dat Synergy een veelzijdige band is die een show neerzet waarbij de vonken van het podium afspatten. Hierdoor is Synergy of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kroeg, dancing/discotheken, feesttenten of festival, geschikt.

De band werkt samen met een professioneel geluidsbedrijf welke inmiddels een jaren lange ervaring met andere topformaties heeft. De geluid en licht systemen zijn modulair van opbouw. Zo kan Synergy geboekt worden met verschillende geluid en lichtsets. Van kleinere geluidsets voor bruiloften en kroegen, midi-sets voor dancings/discotheken, feesttenten en PA’s voor grote festivals. Dus nooit te hard, en nooit te zacht! Er wordt uiteraard gebruik gemaakt van computergestuurde lichtsystemen. Deze geven de show nog een extra dimensie. Kortom maatwerk en altijd een prijs die bij u past!

Synergy; a nightly experience!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1735 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling