Two for You

Two for You

Duo Two for you is een professionele allround band met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden van Duo Two for you combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de top 40, Rock, nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Met toetsen, gitaar, saxofoon en meerstemmige zang verzorgen zij elk evenement, of het nu een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

De bezetting wordt verzorgd door John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon en Rick Weijters zang en toetsen. Rick heeft jaren aan de weg getimmerd als zanger en DJ en John treedt al heel lang op met de professionele formatie Duo Two for you, waarmee menig feest tot een groot succes is geworden. Vele artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door het duo, waaronder Johnny Logan, Lee Towers, Rob de Nijs, Timeless en Jeronimo.

De apparatuur van Duo Two for you laat niets te wensen over. In een bruisende show komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht. Het enthousiasme van het tweetal brengen zij over op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 975 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling