Xclusive

Xclusive

Gewoon bijzonder….of bijzonder gewoon ?

Bijzonder, all-round, super spontaan, jarenlange ervaring, feest gegarandeerd, enthousiast, het zijn allemaal van die krachttermen die iedere band steeds maar weer gebruikt om te vertellen hoe goed ze zijn. Natuurlijk willen wij ook laten weten dat wij bijzonder zijn, maar wat is nu zo bijzonder?

Onze basis bezetting met een gedreven drummer, stuwende bassist, vingervlugge toetsenist, geweldig solerende gitarist, fantastische zanger en superspontane zangeres, is dat nu zo bijzonder ? Of onze XL formatie, waarbij de basis bezetting nog eens wordt aangevuld met vijf geweldig enthousiaste muzikanten in de vorm van een super strakke 4 koppige blazersectie en een gedreven percussionist ? Wellicht zijn het onze optredens op intieme bruiloften, personeelsavonden, dorpsfeesten, feesttenten of op grote podia tijdens een festival ? Of is het toch de goede techniek met perfect geluid en spectaculaire lichtshow ?

Wij weten het niet Maar toch spelen wij graag op uw feest, gewoon., maar toch ook om er iets bijzonders van te maken, want één ding weten wij wel zeker en dat is dat wij allemaal een enorme passie hebben voor muziek en voor een super feest! Natuurlijk spelen wij dan de lekkerste Dance Classics en doen we de jaren 70 en 80 herleven. Maar ook de hedendaagse en Nederlandstalige muziek komt voorbij.

Onze standaard bezetting biedt u dan ook alle zekerheid voor een geslaagd feest, maar met onze uitgebreide XL bezetting gaat het dak er gegarandeerd van af!

Eigenlijk is er maar één mogelijkheid. overtuig u zelf! Kijk eens op onze website of kom langs bij één van onze optredens.

Xclusive Gewoon, of toch een beetje bijzonder ?

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling