BB’87

BB’87 biografie

Het “ska orkest” de Beatbusters waren niet alleen in Nederland maar ook over de landgrenzen heel geliefd. De Ska band BB’87 zet dit voort door op de origineel manier de zaal plat te spelen.

In 1987 begon een vriendengroep uit de Betuwe samen een bandje. Dit groeide uit tot een van de grote namen in de Nederlandse muziekscene. “Ska orkest” de Beatbusters hebben voor bijna alle zalen en festivals van Nederland het publiek getrakteerd op een spetterende show met hun mix van uptempo ska met reggae-breaks afgewisseld door rustigere varianten van de ska. Ook buiten de landsgrenzen (o.a. België, Duitsland, Zwitserland, Italië en Spanje) waren de Beatbusters een graag geziene act .

“Boertjes uit de Betuwe spelen volle zalen plat!” “de trots van de Betuwe op muziekgebied”, “het beste live-entertainment in Nederland van dit moment”: een selectie krantenkoppen die prijkten in de kranten tussen 1987 en 2003. De bezetting van deze band is inmiddels voor 100% vervangen. De “boertjes” uit de Betuwe zijn allang geen onderdeel meer van de huidige Beatbusters. Maarrrrrrrr……

Deze ska-mastodonten hebben besloten om in de originele setting opnieuw de zalen plat te gaan spelen met de nummers die in die tijd al zoveel voetjes van de vloer kregen! Johan Steevens (gitarist en zanger), Iwan de Lang (bassist), Marco van Krieken (drummer) en Michel Steevens (toetsen), zijn tezamen: BB’87. Op het podium zullen zij worden aangevuld met een blazerssectie die ook deels uit de oude tijd stamt. Oa. Vincent van Lent (trompet), David Verheijde (sax) en Joeri Horsthuis (trombone). De leden mogen dan misschien een paar jaartjes ouder zijn geworden, de chemie op het podium is als vanouds aanwezig. Het klapt, het beukt en het is nog steeds een groot feest! In maart 2017 is het eerste album ‘Return of the Ska Originals’ uitgekomen.

Deze dubbelcd staat boordevol oude knallers in een nieuwe ska-jas, maar ook originele tracks die niet eerder op cd verschenen zijn! Het afgelopen jaar hebben zij al heel wat mensen mogen vermaken. Melkweg, Appelpop, Big Rivers, Vorstin, Twentietoe. Zomaar wat namen van podia en festivals waar zij hebben gestaan, en met groot succes!

Tijdsduur en prijs: – 1 uur – €900,- (excl. BTW) – Reiskosten bij de prijs inbegrepen Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 900 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling