De Bommelband

De Bommelband biografie

De Bommelband is een “Nederlandstalige Rhythm & Country Blues Rock Band” die al jarenlang door heel Nederland reist maar het laatste jaar echt serieus aan de weg timmert. Door de jaren heen heeft De Bommelband een

herkenbare eigen stijl en geluid ontwikkeld, en een vaste schare fans voor zich gewonnen met nummers zoals: ‘Morgen Ga Ik Beter Leven’, ‘De Pinpas Blues’ en ‘Drinken Drinken Drinken’.

De Bommelband speelt van kleine cafés en zalen tot op festivals zoals: “Tønder Festival – Denemarken”, “Heineken Jazz Festival Hillegersberg” en het “Pijnackerplein Bluegrass Festival”. En tijdens de opening van het nieuwe “Centraal Station Rotterdam”.

Over het optreden tijdens de opening van het nieuwe Rotterdam Centraal Station schreef de Popunie Zuid Holland: “Rotterdamser dan dit ga je het niet krijgen bij Popunie Presents @RdamCentraal met de bij leven reeds legendarische Bommelband”

De Bommelband speelt niet alleen stevige elektrische Rock & Roll, scheurende Blues, Rock en Country maar kan ook akoestisch uit de voeten. Tijdens de akoestische set of optredens speelt de band meer Hillbilly-Blues, Bluegrass en Cajun muziek die herkenbaar is aan harmonieuze drie- en vierstemmige zang, begeleid door gitaar, contrabas, banjo, mandoline, accordeon en viool. Daardoor kunnen deze muzikanten overal hun liedjes spelen. Ook waar geen stroomvoorziening is. Een enerverende avond met een lach en een traan.

Naast een avondvullende repertoire van eigen werk speelt De Bommelband hier en daar een cover van acts zoals o.a.: Cornelis Vreeswijk, Hank Williams en Johnny Cash.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling