Elders

Elders biografie

Sinds 2014 speelt de Nederpopband Elders op de Nederlandse en Belgische podia, vanaf de eerste tellen was de boodschap naar het publiek duidelijk, Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. Muziek maken zonder computers, eerlijk, voor de raap en altijd recht uit het hart. Elders neemt je mee, laat je lachen en zoekt je tranen, maar doet dit vooral samen met het publiek.

Elders maakt liedjes in de traditie van bands als The Scene, Blof, de Dijk en van Dik Hout.

Toen ‘Laat me in jouw droom’ uitkwam stond deze meteen dagelijks in de dag top 5 van kro/avro’s sterren.nl , de single kwam in de top tien van de NEDFMtop40 en heeft weken lang in de RTVOost Sterrenparade gestaan. Vanuit heel Nederland kwamen er verzoeken voor interviews en belandde de single in playlisten. Reden genoeg om in juli van dat jaar met een opvolger te komen, ‘Denk aan jou’. Hoewel deze single in Nederland het goed deed, deze kreeg zelfs een nummer 1 notering in diverse hitlijsten zoals bijvoorbeeld NEDFM, werd deze single ook in België goed opgepakt en was de single weken lang te horen bij de zenders van de VBRO en Studio Brussel.

In 2016 zal Elders weer te zien zijn in talloze kroegen, op festivals en andere podia in Nederland en België. Tijdens de optredens van Elders wordt het publiek meegenomen op een reis waarbij men van de ene emotie naar de ander geslingerd wordt. Van een tranentrekkende ballad wordt het publiek mee getrokken naar onvervalste rock en dan ineens is er weer een meezinger, soms uit eigen koker en dan weer een cover, zodat het publiek altijd betrokken wordt bij de band. Want dat is wat Elders wil, samen met het publiek een te gekke avond hebben.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling