Mike Penders Searchers

Biografie the Searchers

Zijn stem is verantwoordelijk voor de vele hits die The Searchers hadden in de 60er jaren.En die nu nog steeds te horen zijn bij alle classic rock optredens. Iedereen met een klein beetje gevoel voor de 60er jaren kent de hit “Needles & Pins” – een van de grootste hits die uit is gekomen in de grootste geschiedenis van popmuziek Natuurlijk waren er veel hits met Mike’s stem, maar dat niet alleen, hij was ook verantwoordelijk voor de specifieke 12 snarige gitaar sound die de Searchers beroemd maakte.

Herinner je deze nog?

”When You Walk In The Room”
”Sweets For My Sweet”
”Sugar And Spice”
”Don’t Throw Your Love Away”
”What Have They Done To The Rain”
”Goodbye My Love”
”Take Me For What I’m Worth”

Allen waren Top 20 Hits inclusief een aantal Nummer 1’s. The Searchers hadden een enorm succes in de USA waaronder de onvergetelijke ”Love Potion Number 9”. Het is geen wonder dat de meeste muziekfans The Searchers een van de meest succesvolle en belangrijke groepen vinden na de Beatles in de fantastische periode of popmuziek

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling