Mylène over de Vloer

Fotocredit bandfoto: Hans Schoo
Fotocredits liggende portretfoto: Nick van Ormondt

Mylène over de Vloer biografie

Eigen nummers, afgewisseld met popklassiekers in je moerstaal!

Journaliste/ zangeres/ televisiemaakster Mylène de la Haye brengt een feestelijke combinatie van eigen Nederlandstalige nummers en vertalingen van ‘onvertaalbare’ popklassiekers.

Mylène de la Haye zingt, doet percussie en ontpopt zich als de meest enthousiaste kazoo speler van het westelijk halfrond. Muzikale duizendpoot Jina Sumedi speelt toetsen, accordeon, ukelele, banjo en nog wat illustere muziekinstrumenten. Snarenvirtuoos Remy Vogel kan alles met z’n gitaar. Van boerenrock tot slide tot gipsyjazz tot vunzige delta blues.

En Peter van Eick is de drijvende kracht, de motor die altijd aan is en die steevast met een grote smile op z’n smoel op het podium staat.

Mylène praat haar Nederlandstalige repertoire met humor, veel directheid en zelfspot aan elkaar. Ze zingt vertalingen van nummers uit haar jeugd van o.a. Bowie, Billy Swan, Randy Newman, Creedence Clearwater Revival, Ray Charles en Elvis Presley. Maar ook een liedje van Amy Winehouse omdat Mylène toch een kleine voorliefde heeft voor songs die besprenkeld zijn met een vleugje seks, drugs en rock ’n roll.

Eigen nummers zijn er ook. Over hopeloze minnaars, vakantieliefdes maar ook over journalistieke onderwerpen waarover ze heeft geschreven zoals een protestsong over een slachtoffer van excessief politiegeweld of een bitterzoete muzikale opsomming van dodelijke selfies.

Mylène over de Vloer is ook geschikt voor huiskamerconcerten, al dan niet in een andere bezetting en prijs.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 880 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling