Patatje Metal

Patatje Metal

Patatje Metal brengt iets wat geen enkele andere band op aarde brengt: een opzienbarende mix van Nederpop en heavy rock-hits! Lekker heftig en super herkenbaar! Met dit repertoire en een aanstekelijke show krijgen de Mannen van Metaal werkelijk iedereen in hun ban: headbangers, rockliefhebbers, feestpubliek en ieder ander die toe is aan iets compleet nieuws. De band timmert amper een jaar serieus aan de weg. En toch luidt in sommige streken van het land het gezegde al: ‘Waar Patatje Metal is, daar is het heftig feest’. En zo is het ook.

Sinds in februari van dit jaar de debuut-CD ‘Lik de Lølly’ verscheen, is het nóg sneller gegaan met de band van zanger Marco Borsatan, de gitaristen Nico Haat en Het Beest, bassist Vader Macabraham en drummer Denny Antichristian. Zo gaven de macabere mannen inmiddels een cursus ‘rockster uithangen’ bij Dolf Jansen in het TV-programma Vara Live, waren ze met 3 nummers live te horen op 3FM en werd bij KINK FM zelfs een hele uitzending aan de heren besteedt! Ondertussen stroomt de boekingsagenda in rap tempo vol… ons devies is daarom: boek ze nu het nog kan!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1500 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling