12Dance

12Dance biografie

12Dance “bouwt” jouw feest op maat: Coverband én DJ.

Jij plant een feest. Jouw feest. Jullie feest! De juiste band kiezen voor je feest of bruiloft doe je niet zomaar. Zoek je hiervoor een coole band die de Discovloer plat speelt? Of heb je liever een DJ die moderne Top 40 en Dance draait?

Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen! 12dance (“one-to-dance”) is een sprankelende coverband met live zangeressen en een virtuoze DJ/toetsenist. Deze “Master of the beats” draait en mixt als een DJ, maar speelt ook nog live de toetsen. Zo heb je the best of both worlds: het live-gevoel van een band én de flexibiliteit en de soundkwaliteit van een DJ.

Dit is een volledig nieuw entertainmentconcept van topkwaliteit: 12dance speelt Top 40, Lounge, Disco én Danceclassics. De muzikanten van 12dance hebben ervaring in de top van het evenementencircuit. Zij speelden met André Hazes, Gerard Joling, Gordon, Marco Borsato in Ahoy en Amsterdam ArenA.

Samen met jou “bouwen” wij het feest. In een uitgebreide luistersessie bespreken we jullie persoonlijke wensen. 12dance kan zich qua muziekkeuze en -sfeer aan elk feest aanpassen: zeg maar hoe jij het wilt!

4 uur feest: non stop!

3 live sets van 50 minuten
In de pauzes DJ muziek de hele avond
Incl. licht en geluid tot 200 man
Incl. 2 zangeressen

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1295 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling