5th Wheel

5th Wheel biografie

In de zomer van 2012 besloten vijf vrienden uit het Drentse Valthe samen muziek te gaan maken om vervolgens de band 5th Wheel op te richten. In een zeer korte periode wist de band zich te presenteren als de band die oude muziek op een geheel eigen en eigentijdse wijze terugbrengt op het podium. Met veel gevoel en enthousiasme spelen de bandleden van 5th Wheel feilloos alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. Iedere feesttent, bruiloft of kroeg wordt ondergedompeld in heimwee naar vervlogen jaren. Nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen, laten je onbewust meezingen en swingen.

Er is niet te ontkomen aan de gezelligheid die de prettig gestoorde bandleden met zich mee brengen. De avond is voor 5th Wheel niet geslaagd als de dansvloer leeg blijft en er niet uit volle borst wordt meegezongen. Hoe groot of klein het feest ook is, 5th Wheel maakt er altijd een onvergetelijk evenement van, waarbij humor en gezelligheid altijd voorop staan.

5Th Wheel is geen gewone coverband die zakelijk de nummers afdraait maar het is een band die pure gezelligheid en feest weet te brengen zonder de kritische noot uit het oog te verliezen. Muzikaal zit het zeer professioneel in elkaar, en de 3 stemmigheid geeft een unieke extra dimensie aan de muziek uit de tijd van de jukebox.

Sinds maart 2013 treedt de band regelmatig op en de reacties zijn steeds weer overweldigend! Sinds kort is er een saxofonist aan de band toegevoegd. Zijn Saxofoon klinkt als een klok en is zeker een toegevoegde waarde voor 5th Wheel! Het concept van jonge lui die oude muziek op geheel eigen wijze terugbrengen blijkt een groot succes.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling