Back4More

Biografie Back4More

Een band die precies de sfeer weet te raken een hele feesttent in de benen krijgt, een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft onvergetelijk maakt? BACK4MORE. Altijd goed voor een daverend feest.

B4M een 6persoons tellende formatie. De twee leadzangeressen hebben elk een eigen stemgeluid waardoor het repertoire verrassend breed en overtuigend is Van klein en akoestisch tot dance, pop, rap, soul, latin, reggae en Hollandse feesthits, snoeiharde (boeren)rock of metal: u noemt het, B4M brengt het. Inclusief de meest recente hits, dat spreekt voor zich.

In 2006 werd B4M winnaar van de “The Clash of the Cover Bands” in Overijssel, wat in datzelfde jaar resulteerde in een optreden in Paradiso.

B4M een semi-professonele altijd enthousiaste coverband met een breed repertoire dus voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

De band verzorgt een energieke liveshow, zoals live muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples aste set lijsten, maar muziek recht uit het hart. Spontaan, met aanstekelijk plezier en humor en perfect inspelend op het publiek. Belangrijk: altijd live met prima geluid en een spetterende licht- en mediashow. BACK4MORE: Dé garantie voor een risicoloze boeking voor ieder evenement.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling