Band & Breakfast

Band & Breakfest biografie

Begonnen als vakantiegrap maar nu een vaste gelegenheidsformatie die maar een doel heeft: Muziek maken met een hoed op! In de lente van 2008 besloot het magisch trio Jack Niels en Jeffrey een vakantie te plannen voor 6 vrienden die toevallig allemaal in verschillende bandjes speelden. Het resultaat hiervan was een 7-daagse trip naar Engeland gevolgd door camera’s van RTV Katwijk met deze ‘gelegenheidsformatie’. Bij terugkomst is besloten om maar een ‘ vaste gelegenheidsformatie’ te worden. Gewoon omdat de hoedjes zo lekker zaten…

Plezier, grappen en meligheid op het podium. Overtuigend voor ieder publiek. Deze bandleden gaan volledig los en daardoor het publiek ook. Ze halen alles uit de kast om er een enorm spektakel van te maken: gekke hoedjes op, zwembroeken aan, maffe dansjes en veel humor tijdens hun nummers. Maar spelen kunnen ze ook! Met een repertoire van ongeveer 100 nummers ontbreekt het niet aan diversiteit. Onder andere the Beatles, Captain Jack, Elvis, The Spice girls en the Beegees, allemaal gespeeld onder het motto FEEST!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3495 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling