Barcode

Barcode biografie

Een coverband van formaat, gevormd door zes muzikanten met een repertoire dat staat! In circa vier uur tijd wordt u langs alle uithoeken van de muziekgeschiedenis geleid.

De basis van Barcode bestaat uit een strakke ritmesectie met bas en drums. Dit kloppend hart van de band wordt ingekleurd door toetsen en gitaar, zowelakoestisch als elektrisch. Daarmee is de machinekamer compleet. Voeg daaraantoe de vocalen. Een zanger én een zangeres zijn de energieke frontmensen die het geheel laten draaien als een trein.

Over de jaren 60, 70, 80, 90 heen naar het hier en nu zullen zij uw gids zijn. En dankzij een permanenteverjongingskuur blijft de setlijst van Barcode uiterst actueel.

Maar we kunnen het wel schrijven, u moet het horen, zien en beleven.Live…! Want dat is Barcode op zijn best. Een band voor uw bedrijfsfeest,café, bruiloft of tentfeest. Geen terrein dat Barcode niet kent.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2295 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling