Beats Classics

Beats Classics biografie

Op zoek naar een opzwepende live-act met zeer ervaren muzikanten?

Beatsclassics zorgt ervoor dat elk evenement of feest tot leven komt! Een DJ gecombineerd met professionele muzikanten (zangeres, saxofonist en percussionist) zetten een show neer waarin klassiekers en eigentijdse hits worden omgetoverd tot pompende floorfillers.

Door de dynamische mix van vocals, visuals, live gemixte beats, percussie en sax is de dansvloer in no time gevuld. Stil staan is geen optie!

De bezetting van Beatsclassics bestaat uit een DJ, saxofonist, zangeres en een percussionist. Alle bandleden zijn professionele muzikanten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld en van elk optreden een dynamische show maken.

Beatsclassics kan geboekt worden voor feesten, evenementen, bruiloften en festivals als avondvullend programma van 3×45 minuten of 2×60 minuten.

Beatsclassics is meer dan een doorsnee coverband. Beatsclassics speelt weliswaar ook covers, maar geeft er met vette samples en de allerbeste dancetracks als basis een geheel eigen draai aan.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2395 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?