Black Lake

Black Lake biografie

54 jaar? Ja dat klopt en we zijn nog lang niet klaar! Black Lake was jarenlang één van de beste live-bands in het cover-circuit van Nederland.

De onvoorwaardelijke liefde voor rockmuziek m.n. de classic rock van de 80’s hebben het grootste gedeelte van de succesvolle formatie van de jaren 80-90 weer bij elkaar gebracht.

De band is uitgebreid met een gitarist zodat Black Lake nu beschikt over 2 formidabele gitaristen. De vocale mogelijkheden met 4 leadzangers zijn ongekend, geweldige samenzang was altijd al één van de pijlers van de band.

Het repertoire bestaat dan ook uit prachtige rockklassiekers van o.a. Toto, Foreigner, Joe Cocker, Bon Jovi, Van Halen, White Snake, Gary Moore e.v.a.

Een fantastische medley van 45 minuten, ooit het handelsmerk van Black Lake is ook nu weer een hoogtepunt. Kortom een optreden van Black Lake is een feest der herkenning.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3250 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling