Blend-it

Blend-it biografie

Blend-it is een eigentijdse feestband bestaande uit 6 enthousiaste topmuzikanten (gewerkt met Edsilia Rombley, Ali B, Shirma Rouse, Najib Amhali, Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Van Velzen, Waylon, Marco Borsato), die muziek maken met een flinke dosis plezier! Dit geeft Blend-it een unieke mix van een dynamische live-show, topkwaliteit en vriendschap. Hierdoor is er een totaalconcept ontstaan, waarbij het publiek continu wordt aangestoken mee te feesten!

Door deze ‘blend’ heeft Blend-it inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het slagen van elk evenement; of dat een bruiloft, bedrijfsfeest, kroegoptreden of studentengala is. Voor elk optreden geldt; we maken er een knallend feest van!

Blend-it bestaat uit drummer, bassist, gitarist, toetsenist, zanger en zangeres en speelt disco, pop, rock en soul. Van oude klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ‘90, maar ook veel verrassende eigentijdse hits!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2475 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling