Blind Date

De Maas en Waalse coverband Blind DATE

De Maas en Waalse coverband Blind DATE is een band die elk optreden weer zorgt voor feest met een breed en verrassend repertoire, gebracht met een mateloos enthousiasme. Het is al ruim 20 jaar een veel gevraagd orkest in de regio en ver daarbuiten.

Als geen ander is Blind DATE zich ervan bewust dat er tijdens een optreden entertainment gebracht moet worden, en dat is dan ook waar Monic, Bart, Chris, Jurgen en Hans absoluut voor staan.

Op hard volume als het mag, en wat rustiger als het moet. Het eigen overweldigende, maar toch uitgebalanceerde, licht en geluid wordt bediend door een professionele crew. Met een bijzonder brede en verrassende muziekkeuze waarvan de kwaliteit absoluut verzekerd is, is al menige zaal compleet “plat” gespeeld. Omdat de band niet werkt met een vaste setlijst, maar reageert op het publiek, is geen optreden hetzelfde.

De band maakt hierbij vakkundig gebruik van de beste en de leukste nummers die de afgelopen vier decennia aan popmuziek hebben voortgebracht. Dat kunnen de nieuwste hits van bijvoorbeeld Marco Borsato, Madonna, Lady Gaga, Frans Duyts of Jan Smit zijn. Maar met het zelfde gemak komen er klassiekers van The Trammps, The Weathergirls, Golden Earring, AC/DC of Robbie Williams voorbij.

De band speelt voor het plezier en laat dit ook duidelijk merken. Lange sets met weinig pauze zorgen ervoor dat Uw feest aan de gang blijft. Daarnaast kan de band het maar niet laten om allerlei onverwachte muzikale intermezzo’s in te lassen (variërend van Hey Jude tot Brohymn en alles wat daar tussen ligt) om het publiek nog meer bij het optreden te betrekken. Opvallend is ook dat Blind DATE vijfstemmig zingt wat resulteert in prachtig koorwerk, waarbij alle bandleden afwisselend de leadpartij zingen.

Door de zanger en zangeres met een overdosis energie, en hun knallende en sympathieke presentatie blijkt de band steeds weer iets bijzonders te zijn voor feesttenten, bruiloften, festivals, kermissen, personeelsfeesten en discotheken. Deze super-enthousiaste band is elke keer weer tot het uiterste gemotiveerd om van een optreden een spetterend feest te maken. Blind DATE accepteert dan ook geen lege dansvloer en rust niet voordat de tent volledig op z’n kop staat!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling