BOOM!

BOOM! biografie

BOOM! heet niet voor niets BOOM!: Met hun exploderende repertoire en performance maken deze 7 ervaren muzikanten er gegarandeerd een knallende avond van! De 2 zangeressen en 1 zanger sleuren met hun fantastische solo’s en vlammende koortjes het publiek mee in een onvergetelijke avond.

De daverende band bestaat uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist die niet alleen de zangsectie ondersteunen, maar zelf ook de show tot een hoogtepunt opzwepen.

Een professioneel geluids- en lichtbedrijf zorgt ervoor dat elk stukje van de BOOM!ing show op zijn best overkomt op de zaal.

BOOM! mixt het welbekende coverbandrepertoire met verrassende nieuwe hits. Zo kan je het ene moment Aretha Franklin en Kool & The Gang verwachten, en vervolgens Ariana Grande, David Guetta, Rihanna en Anouk!

Van Beyoncé tot Borsato, alles passeert de revue…Onder één voorwaarde: HET MOET KNALLEN!

BOOM! mixt alles tot een geheel dat iedereen de hele avond aan het dansen en meezingen houdt!
Bovendien zijn er extra mogelijkheden bij te boeken zoals: – de ‘Saxplosion’ waarbij een topsaxofonist steamy solo’s speelt en de blazerslijnen ondersteunt,
– een rustige set toevoegen met liedjes van o.a. Adele, Alicia Keys en Norah Jones om alvast rustig te borrelen met live muziek totdat het feest losbarst met de hele band,
– een DJ toevoegen die voorafgaand aan het feest en tijdens de pauzes van BOOM! zorgt voor een Non-Stop feest!
– een trouwceremonie een persoonlijk tintje geven door de toevoeging van live muziek: een zangeres + toetsenist/gitarist/bassist maken uw trouwceremonie helemaal compleet!

Uiteraard studeert BOOM! graag een verzoeknummer in.
Kortom… BOOM!… Shakes the room!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2875 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling