Captain Midnight XL

Captain Midnight XL biografie

De Haagse partycoverband Captain Midnight XL timmert al 5 jaar hard aan de weg. Van Den Haag tot de beruchte Dutchweek van Val Thorens en van Ameland tot het Oranjebal in Bangkok laat deze veelzijdige groep vrolijke muzikanten bij elk optreden een spoor achter van dansende, zingende en vrolijke mensen.

Captain Midnight XL is eigenlijk een mix van een gezellige pianoshow en een swingende partycoverband en onderscheidt zich door op hoog tempo alle partyhits van de afgelopen 50 jaar op hun publiek af te vuren, waarbij zowel soul, dance-classics, rock, moderne- en Nederlandstalige hits voorbij komen.

Natuurlijk representatief gekleed en enthousiast gespeeld op een vlot tempo, zoals dat van een moderne coverband verwacht mag worden. De twee mooie zangeressen maken het plaatje helemaal af en bij grotere gelegenheden kan de band worden uitgebreid met een topblazerssectie.

Ook kan de band worden geboekt met gastartiesten zoals Raffaela Paton, winnares van IDOLS III en het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” in 2013.
Ook gaan zij in 2015 het podium met Charly Luske en de 3JS.

Het maakte de band vorig jaar tot huisband van het WK Hockey in Den Haag en alweer enkele jaren van de North Sea Regatta in Scheveningen, twee (inter)nationale topsportevenementen. Verder was de band ook in een “Exclusive” setting te gast bij mooie bedrijfsfeesten van bv. ANWB Live, Adidas, ING Real Estate en Shell.

Echter, waar je Captain Midnight XL ook neerzet, je kan er op rekenen dat zij altijd het maximale uit elk publiek halen!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling