Celebration

Celebration biografie

Celebration: een bruisende 5-koppige feestband!

Celebration is een veelzijdige band met zangeres en saxofonist. Het repertoire bestaat uit bekende pop-en discosongs, easylistening, swing, Zuid-Amerikaans en Rock & Roll. En natuurlijk stijldansmuziek, zoals foxtrots en quicksteps. Een allround band voor jong en oud!

Opvallend bij Celebration is het leuke en veelzijdige repertoire, enthousiaste presentatie en professionaliteit. De kleding, lichtshow en meerstemmig-zang maken deze band een feest om naar te kijken en te luisteren.

Extra leuk : Bij de entree of tijdens het diner kunnen twee muzikanten en de zangeres van Celebration een akoestische (onversterkte) set van 45 minuten verzorgen, rondlopend tussen de gasten in! En… U heeft de keuze om het repertoire zelf ‘op maat’ samen te stellen met verschillende thema-blokjes! Maar u kunt het natuurlijk ook met een gerust hart aan Celebration overlaten om een lekkere mix te spelen. Het is maar net wat u wenst…

De professionele muzikanten van Celebration zullen met hun jarenlange ervaring van elk feest een knalfeest maken! Perfect voor huwelijksfeesten, recepties en bedrijfsfeesten.

Something to celebrate: Celebration!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1835 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling