Coverband Denim

DENIM biografie

Als je denkt aan DENIM, denk je aan die favoriete spijkerbroek die je al jaren hebt. Hij zit lekker en raakt nooit uit de mode, zo ook met DENIM.

Kleine veranderingen in ons repertoire zorgen ervoor dat DENIM met zijn tijd meegaat. Zo sluit de muziek van DENIM altijd aan bij een breed publiek, van jong tot oud. DENIM vult dit aan met jarenlange ervaring en een aanstekelijk enthousiasme.

Omdat DENIM werkt met het beste, bij ons passende licht en geluidsverhuurbedrijf, zetten we overal een geweldige show neer, van bedrijfsfeest tot festival en van studentenfeest tot bruiloft. Welke muziek wij spelen? Soul, R&B, Funk wat Disco, onvervalste Pop en een beetje Rock. Deze stijlen en de beste popsongs van de jaren 70/80 tot de nieuwste hits van nu zijn de ingrediënten voor een avondje DENIM. De combinatie van onze geweldige zangsectie en blazers, en ons aanstekelijke enthousiasme maakt dat coverband DENIM dé band is die je moet hebben voor je feest. En mocht het er iets netter uit moeten zien voor een gala of zo, dan komen we netjes gekleed in een pak.

DENIM maakt ook al jarenlang zijn opwachting tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen waar een internationaal publiek de band telkens weer enorm weet te waarderen. Graag zouden we jullie feest ook opleuken met onze muziek en enthousiasme.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1750 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling