Coverband EAR

Coverband EAR biografie

EAR: een unieke coverband bestaande uit professionele en ervaren muzikanten. Ze reizen het hele land af om op uw feest, bruiloft of receptie het dak eraf te spelen! Bekijk de promo-video en dan weet u wat u boekt!

E.A.R. : een uniek covertrio dat met passie en overgave de sterren van de hemel speelt! Muziek van opperste kwaliteit, hits van de bovenste plank, meerstemmigheid zonder grenzen. Ze leveren het allemaal! Dit trio is niet zomaar een trio, het is een uiterst muzikaal trio dat een eigen sausje, een vleugje improvisatie en een snufje humor toevoegt.

EAR verzorgt zelf de geluidsinstallatie en het licht. U krijgt een totaalpakket, waarbij u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Het geluidsniveau wordt aan uw wensen aangepast. De band speelt standaard 3 sets van ca. 45 minuten met 15 min pauze tussendoor. Op verzoek kan hiervan worden afgeweken.

Heeft u een verzoeknummer in gedachten? Laat het de band vooraf weten. Indien mogelijk speelt de band het nummer op uw feest!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1180 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling