Coverband Feelings XL

Biografie Coverband Feelings XL

Coverband Feelings XL staat vooral bekend om zijn spectaculaire feesten, veelzijdigheid, flexibiliteit, betaalbaarheid en professionaliteit! Deze coverband behoort onder de feest- en coverbands tot het neusje van de zalm.

Deze professionele top band heeft een groot gevarieerd repertoire waardoor ze makkelijk kunnen inspelen op de wensen van een ieder voor een onvergetelijke feestavond.

Flexibiliteit

Feelings XL in een band die inzetbaar is op verschillende feestavonden. Zo zijn de wensen bijvoorbeeld bij een bruiloft geheel anders dan bij een festival. Feelings XL zorgt vooraf dat u 100% zeker weet dat u wensen worden meegenomen in hun show en avondprogramma. Zo kunt u ontspannen uw feest tegemoet gaan.

Professioneel

Feelings XL is een professionele band die jaarlijks tussen de 90a 100 feesten verzorgt tot in de puntjes.Met hun motto “Feelings XL voor als het echt goed moet zijn!” altijd waar maakt! Het is ook een band die zijn gemaakte afspraken altijd nakomt!

Betaalbaar

Feelings XL is een echte allround coverband die de beste hits op professioneel niveau live voor u brengt. Daarnaast was voor Feelings XL het belangrijkste doel om veel te spelen omdat zei daar veel plezier uithalen. Daarom is de prijs van Feelings XL ook veel lagen dan u zelf gedacht zult hebben! Zie willen zich financieel goed toegankelijk maken voor iedereen!

Non-stop feest

Coverband Feelings XL is een band die de nummers snel achterelkaar speelt. Ze houden niet van minuten lang brabbelen voor dat de volgende nummer wordt ingezet. Feelings XL wil graag dat het publiek lekker op de dansvloer blijft dansen. Zelfs als ze even met de nodige pauze gaan laten ze het feest gewoon door gaan met hun allround DJ die ze helemaal gratis voor u meenemen!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling